Haber

Soğanı yıllardır yanlış pişiriyormuşuz! 3-4 kaşık atıp bekleyin, karamelize tat için birebir

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipiİster çorba yapın, ister et kavurun, ister makarnaya sos hazırlayın; soğan yemeğe harika bir tat katar. Ancak çoğumuzun yıllardır yaptığı bir hata var. Bilim insanlarına göre soğanı alıştığımız yöntemle kavurmak aslında onun gerçek lezzet potansiyelini ortaya çıkarmıyor. İşin sırrı bu püf noktasında saklı.

Haber Kaynak : MILLIYET.COM.TR

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
ankara escortyozgat escorttunceli escortbodrum escortalanya escortdenizli escortistanbul escorttravestiplatin escortHoliganbetserdivan escortkocaeli escortkırşehir escortkırıkkale escortiznik escortkastamonu escortkestel escortgiresun escortmeritbetamasra escortzynga poker chipzynga poker chipchip satışıchip satın alzynga chipşehirler arası nakliyedeyneytmey boynuystu veyreyn siyteyleyrdeyneytmey boynuystu veyreyn siyteyleyrdeyneytmey boynuystu veyreyn siyteyleyrmudanya escortescort bayanadıyaman escortankara escortyozgat escorttunceli escorttrabzon escortordu escorttokat escortyabancı escortadıyaman escortkonya escortsakarya escortşırnak escortsiirt escortmilas escortmarmaris escortkilis escortkars escortinegöl escorthakkari escortedirne escortdiyarbakır escortdenizli escortçorlu escortbodrum escortbayburt escortamasya escortısparta escortniğde escortmersin escort